კიბორჩხალი ლიმონით
ყველაზე მარტივი მეთოდი კიბორჩხალის მოსამზადებლად. თუ გიყვართ, სცადეთ :) თუ ჯერ არ გაგისინჯავთ, დააგემოვნეთ :)
წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 175 C-ზე. კიბორჩხალის ფეხები საცხობ ლანგარზე მოათავსეთ.
მოასხურეთ 1–2 ცალი ლიმონის წვენი.
დაასხით იმდენი ცხელი წყალი, რომ ლანგრის ძირს ფარავდეს.
ლანგარს ფოლგა მთლიანად შემოახვიეთ (ფოლგა მჭიდროდ უნდა იყოს შემოხვეული, რადგან ორთქლის ნაკადი მთლიანად შიგნითვე დარჩეს).
ლანგარი წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში მოათავსეთ.
აცხვეთ 10–15 წუთით. შემდეგ გამოიღეთ ღუმელიდან.
გადაიტანეთ თეფშებზე. მიირთვით გამდნარ კარაქთან ერთად.