კარამელის სოუსი
კარამელის შინ მომზადება ისეთი მარტივია, რომ, ალბათ, აღარასდროს იყიდით მაღაზიაში. გამოიყენეთ სხვადასხვა ტკბილეულობის მოსართავად.
გამოდის დაახლოებით 1 ჭიქა.
ყველა ინგრედიენტი საშუალო თასში მოათავსეთ და დაბალ ცეცხლზე აადუღეთ. ურიეთ მუდმივად, ან გასქელებამდე, დაახლოებით 6–9 წუთით. გახსოვდეთ, როცა კარამელი გაცივდება უფრო გასქელდება. მიირთვით თბილი ან გრილი. მოათავსეთ ჰერმეტულ კონტეინერში და მაცივარში 2 კვირამდე შეინახეთ. თუ გსურთ შენახული კარამელი რაიმეს მოასხუროთ, გამოყენებამდე ცოტათი შეათბეთ.