რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის სტეიკი

იხილეთ და შეაფასეთ მარიეტას საბაზისო რეცეპტი გემრიელი ქათმის სტეიკის მოსამზადებლად.
იხილეთ და შეაფასეთ მარიეტას საბაზისო რეცეპტი გემრიელი ქათმის სტეიკის მოსამზადებლად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ქათმის ფილე
სოკოს მარინადი
პამიდორი
ლორი
სულგუნი
მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქათმის ფილე ოდნავ დავბეგვოთ, შემდეგ კი მოვხარშოთ და გავჭრათ შუაზე (სტეიკის ზომაზე). მოვაყაროთ მარილი, ზემოდან დავადოთ პამიდორის მრგვალი ნაჭრები, რამოდენიმე დამარინადებული სოკო. შემდეგ დავადოთ ლორი, ბოლოს კი სულგუნის მოზრდილი ნაჭერი.

2

შევდოთ გახურებულ ღუმელში სულგუნის დადნობამდე. შემდეგ კი გამოვიღოთ და გემრიელად მივირთვათ კარტოფილ ფრისთან ანდაც პიურესთან ერთად.

პ.ს. ქათმის სტეიკი შეგიძლიათ შემდეგნაირადაც მოამზადოთ:
ტაფაზე დავასხათ ცოტა ზეტი, შევურიოთ ცხარე აჯიკა, დავასხათ თეთრი ღვინო და ავურიოთ ერთმანეთში. შემდეგ ამ მასაში ჩავაწყოთ მოხარშული ქათმის ფილე, და შევწვათ ( ღვინის დაშრობამდე). ამის შემდეგ კი ჩვეულებრივად დავალაგოთ ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტები.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
რბილი და არომატული სტეიკი. მხოლოდ 20 წუთი და შესანიშნავი კერძი მზად არის !
რბილი და არომატული სტეიკი. მხოლოდ 20 წუთი და შესანიშნავი კერძი მზად არის !
ავტორი:
გრილზე შემწვარი რბილი და წვნიანი სტეიკი – საუკეთესო მარინადითა და გამორჩეული არომატით.
გრილზე შემწვარი რბილი და წვნიანი სტეიკი – საუკეთესო მარინადითა და გამორჩეული არომატით.
ავტორი:
თუ თქვენ მოგწონთ ნივრის არომატი, მაშინ ეს რეცეპტი ნამდვილად ღიმილს მოგგვრით სახეზე :)
თუ თქვენ მოგწონთ ნივრის არომატი, მაშინ ეს რეცეპტი ნამდვილად ღიმილს მოგგვრით სახეზე :)
ავტორი: