გრილზე შემწვარი ხამანწკები
იხილეთ გრილზე შემწვარი წვნიანი და გემრიელი ხამანწკები რეცეპტი – ნივრით, ოხრახუშითა და კარაქით.
პირველ რიგში, დანის დახმარებით გახსენით ხამანწკების ნიჟარები.
ნახევარ ნიჟარაში დარჩენილ ხამანწკებს მოაყარეთ დაკეპილი ნიორი, დაჭრილი ოხრახუშის ფოთლები და შეაზავეთ პაპრიკით. გადაანაწილეთ გამდნარი კარაქი თითოეულ ხამანწკაში.
წვით გრილზე 5–8 წუთით, ან თქვენთვის სასურველ ზომამდე. მიირთვით მომზადებისთანავე. მირთმევამდე შეგიძლიათ ლიმონის წვენი მოასხუროთ. გემრიელად მიირთვით!