რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯის სალათა ქათმით

სალათა მალე ცხვება და ნებისმიერ სუფრას უხდება. იხილეთ და შეაფასეთ რეცეპტი.
სალათა მალე ცხვება და ნებისმიერ სუფრას უხდება. იხილეთ და შეაფასეთ რეცეპტი.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
12   კგ. ბრინჯი
ქათმის ფილე
4   თავი ხახვი
2   ცალი სტაფილო
ცოტაოდენი კარაქი
3   ცალი მოხარშული კვერცხი
მარილი, პილპილი, ქონდარი
მაიონეზი
ყველი (სურვილისამებრ)
საფანელი (სურვილისამებრ)
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მოვხარშოთ ბრინჯი. ასევე მოვხარშოთ ქათმის ფილე და დავძიძგნოთ.

2

მოვხრაკოთ ხახვი. როდესაც მოიხრაკება, ტაფაშივე ჩავაყაროთ დაძიძგნილი ფილე და ჩავახეხოთ სტაფილო. ერთად მოვშუშოთ ეს ყველაფერი.

3

ცეცხლგამძლე ჭურჭლის ძირში მოვათავსოთ ცოტაოდენი კარაქი. შემდეგ მოვაყაროთ ბრინჯი, ზემოდან – ხახვთან და სტაფილოსთან ერთად მოშუშული ქათამი. ბოლოს ვუქნათ პატარა კუბებად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ცოტა ქონდარი. ასე გავაკეთოთ ფენა-ფენა, სანამ ინგრედიენტები გვეყოფა. ბოლო ფენას კი ზემოდან მოვასხათ მაიონეზი და სურვილისამებრ მოვახეხოთ ყველიც, მოვაყაროთ საფანელი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ ზედაპირის შებრაწვამდე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თუ თქვენი ოჯახის წევრებს ქათმის ხორცი უყვართ, ნუ დაიშურებთ დროსა და ენერგიას მათ გასახარებლად!
თუ თქვენი ოჯახის წევრებს ქათმის ხორცი უყვართ, ნუ დაიშურებთ დროსა და ენერგიას მათ გასახარებლად!
ავტორი:
მარიეტამ ამჯერად ქათმის სალათის რეცეპტი შემოგვთავაზა. ვნახოთ, რა იქნება შემდეგი!
მარიეტამ ამჯერად ქათმის სალათის რეცეპტი შემოგვთავაზა. ვნახოთ, რა იქნება შემდეგი!
ავტორი:
მოამზადეთ ქათმის სალათა ახლებური გემოთი ჯეიმი ოლივერის რეცეპტის მიხედვით :)
მოამზადეთ ქათმის სალათა ახლებური გემოთი ჯეიმი ოლივერის რეცეპტის მიხედვით :)
ავტორი: