რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შემწვარი ბრიუსელის კომბოსტო

ნუ მოგატყუებთ ბრიუსელის კომბოსტოს პატარა ზომა, ის ძალიან გემრიელი და სასარგებლო ბოსტნეულია.
ნუ მოგატყუებთ ბრიუსელის კომბოსტოს პატარა ზომა, ის ძალიან გემრიელი და სასარგებლო ბოსტნეულია.

0:00:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

ნუ მოგატყუებთ ბრიუსელის კომბოსტოს პატარა ზომა, ის ძალიან გემრიელი და სასარგებლო ბოსტნეულია. გთავაზობთ ძალიან მარტივ რეცეპტს მის გემრიელად შესაწვავად. მხოლოდ 1 საათი და 6 ულუფა შემწვარი ბრიუსელის კომბოსტო მზად არის!
 

რეცეპტის ინგრედიენტები
700   გრამი ბრიუსელის კომბოსტო
45   მლ/ლ ზეითუნის ზეთი
5   გრამი გრანულირებული მარილი
1   გრამი ახლად დაფქული შავი წიწაკა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 205C გრადუსამდე(400F).

2

მოაცალეთ ბრიუსელის კომბოსტოს ყუნწები და ფოთლების მოყვითალო გარე ფენა. მოათავსეთ პლასტმასის კონტეინერში ზეთთან, მარილთან და წიწაკასთან ერთად. დააფარეთ ხუფი და შეანჯღრიეთ ინგრედიენტების შესარევად. შემდეგ გადმოყარეთ საცხობ ლანგარზე და შედგით ღუმელის შუა თაროზე.

3

შეწვით 30-40 წუთის განმავლობაში. შეანჯღრიეთ ლანგარი ყოველ 5-7 წუთში, რათა კომბოსტოები გადაბრუნდეს და არ დაიწვას. თუ მაინც იქნება ამ უკანასკნელის საშიშროება(დაწვის), დაუწიეთ ტემპერატურას. უკვე შემწვარ კომბოსტოებს უნდა ქონდეს მუქი ყავისფერი შეფერილობა. შეწვის შემდეგ შეკაზმეთ მარილით, თუ თქვენი გემოვნებით ამის საჭიროება იქნება, და მალევე მიიტანეთ სუფრასთან. ცოტაოდენი ნიგვზით, ბრინჯითა თუ ქიშმიშით შეგიძლიათ კიდევ უფრო მეტად გაამრავალფეროვნოთ მისი გემო. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.
მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.
ავტორი:
ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და  ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.
ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.
ავტორი:
ქართული სამზარეულოს მოყვარულებს კორეულად შეკმაზული პამიდორიც გესიამოვნებათ.
ქართული სამზარეულოს მოყვარულებს კორეულად შეკმაზული პამიდორიც გესიამოვნებათ.
ავტორი:
ორიგინალური და უგემრიელესი ბადრიჯნის ნავები, მადისაღმძვრელი ყველის შიგთავსით.
ორიგინალური და უგემრიელესი ბადრიჯნის ნავები, მადისაღმძვრელი ყველის შიგთავსით.
ავტორი: