რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
მარტივი და უბრალო ყელსაბამი
ავტორი: tamta
1
ნაწილი
რა დაგჭირდებათ

დაგჭირდებათ: მაკრატელი, სკრეპები, ფერადი წებოვანი ქაღალდი (ქაღალდის სკოჩი), ყელსაბამის სამაგრი/შესაკრავი.

2
ნაწილი
ძალიან მარტივია

ერთმანეთს გადააბით სკრეპები და შემდეგ შემოახვიეთ წებოვანი ქაღალდი.

3
ნაწილი
შეკარით

ყელსაბამის თავი და ბოლო შეაერთეთ სპეციალური შესაკრავით/სამაგრით (შეგიძლიათ შეიძინოთ ბიჟუტერიულ მაღაზიებში)

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
1 საპნით მიიღება 2 ლიტრი თხევადი საპონი, რაც ბუნებრივია გაცილებით დიდხანს გყოფნით. გაინტერესებთ როგორ? ძალიან მარტივად და ეკონომიურად!
როგორ მოვაწყოთ სასადილო კუთხე პატარა ბინაში.
სარკეო, სარკეო, მითხარი, ვინ გაგიკეთა ყველაზე ორიგინალური ჩარჩო,
გიფიქრიათ დიზაინერობაზე?..