შამფურზე შემწვარი კურდღელი

მასალა:

  • 1 ცალი კურდღელი
  • 1 ჯამი ტყემლის წვენი
  • მარილი გემოვნების მიხედვით
შამფურზე შემწვარი კურდღელი

შამფურზე შემწვარი კურდღელი

კურდღელი გავატყავოთ, გამოვშიგნოთ და გავრეცხოთ, მოვაცილოთ თავი და ფეხები მოვაყაროთ მარილი გარედან და შიგნიდან, წამოვაგოთ შამფურე და შევწვათ შუა ცეცხლზე. შემწვარი კურდღელი დავჭრათ ან შეიძლება მთლიანად მივიტანოთ სუფრაზე. მასთან ერთად მივიტანოთ ტყემლის წვენი.

დატოვეთ კომენტარი


ყველა უფლება დაცულია - Kulinaria.Ge - ინფორმაციის დაცვის პოლიტიკა