ომლეტი “მექსიკა”

ომლეტი “მექსიკა”

მასალა:

  • 2 კვერცხი
  • 30გ კარაქი
  • 30გ სოკო
  • 30გ წითელი წიწაკა
  • 40გ პამიდორი
  • 30გ ტომატის სოუსი
ომლეტი “მექსიკა”

ომლეტი “მექსიკა”

სოკო დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ კარაქში. წიწაკა დავჭრათ ღერებად და შევწვათ კარაქში. ცალკე შევწვათ წვრილად დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. შემდეგ სოკო, წიწაკა, პამიდორი შევურიოთ კარგად ერთმანეთს, შევახვიოთ მომზადებულ ომლეტში და ზემოდან მოვასხათ ტომატის სოუსი.

2 კომენტარი “ომლეტი “მექსიკა””

  1. მაკო ამბობს:

    მგონი კარგი იქნება მეც მოვამზადებ

  2. მაკო ამბობს:

    რომელი სოკო???

დატოვეთ კომენტარი


ყველა უფლება დაცულია - Kulinaria.Ge - ინფორმაციის დაცვის პოლიტიკა